De Banjaard

Vakantiedialysecentrum De Banjaard ligt op het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard. Speciaal gebouwd voor vakantiedialyses maakte dit centrum als eerste in Nederland dialyseren op vakantie mogelijk. Vakantiedialysecentrum De Banjaard ligt op een weidse locatie, omgeven door duinen en aan de rand van het strand en de Oosterschelde.

Tijdens de dialysebehandeling doen wij er alles aan om uw vakantiegevoel te behouden. Na het aansluiten van de apparatuur kunt u genieten van iets te drinken met een lekkernij. Ook wordt er een lunch met soep voor u bereid. Ter vermaak is er tijdens de behandeling een persoonlijk televisiescherm en een WI-FI verbinding voor u beschikbaar.

Vakantiedialysecentrum De Banjaard beschikt over 6 dialysestations. In dit centrum werken we met Gambro-machines van het type AK200 ultra S. Hiermee zijn alle moderne behandelmethodes mogelijk, waaronder HDF online.

Openingstijden

U kunt van april tot en met oktober in vakantiedialysecentrum De Banjaard terecht voor uw dialysebehandeling.

Routebeschrijving

In het onderstaande blok vindt u het adres van vakantiedialysecentrum De Banjaard. Onze parkeerplaats bereikt u echter door niet het park op te rijden, maar de ingang voorbij te rijden. U slaat dan aan het einde van de weg rechtsaf (bij Hotel Kamperduinen) en volgt de Banjaardweg tot u aan de rechterkant het dialysecentrum ziet liggen. Parkeren is voor u en uw familie gratis.

De Banjaard