Zorgboulevaart

Ons dialysecentrum in de Zorgboulevaart beschikt over 9 dialysestations. Gelegen aan de boulevard van Vlissingen en met uitzicht op zee, is dit daadwerkelijk een prachtige locatie voor uw behandeling. Dit dialysecentrum is gevestigd in de voormalige Zeevaartschool van Vlissingen. Het pand heeft een belangrijke monumentale waarde voor Vlissingen en is voor velen niet weg te denken uit de skyline van deze stad.

Tijdens de dialysebehandeling doen wij er alles aan om uw vakantiegevoel te behouden. Na het aansluiten van de apparatuur kunt u genieten van iets te drinken met een lekkernij. Ook wordt er een lunch met soep voor u bereid. Ter vermaak is er tijdens de behandeling een persoonlijk televisiescherm en een WI-FI verbinding voor u beschikbaar.

In de Zorgboulevaart werken we met Gambro-machines van het type AK200 ultra S. Hiermee zijn alle moderne behandelmethodes mogelijk, waaronder HDF online.

Openingstijden

U kunt het gehele jaar door, van maandag tot en met zaterdag, in dialysecentrum de Zorgboulevaart terecht voor uw dialysebehandeling.

Zorgboulevaart