Over ons

Vakantiedialyse Zeeland is onderdeel van Zeelandcare. In 2000 bouwde wij het eerste centrum in Nederland dat speciaal gebruikt werd voor het bieden van dialysebehandelingen aan toeristen. Tot dan toe gebeurde dit nog gewoon in het ziekenhuis. Hoewel Zeeland een vakantieprovincie bij uitstek is, is het toch jammer als de dialysebehandeling plaatsvindt in de kenmerkende ziekenhuisomgeving.

Zo kwamen wij door onze patiënten op het idee om een dialysecentrum op een vakantiepark te bouwen. Dit centrum is nog steeds in gebruik en staat internationaal bekend als Vakantiedialysecentrum De Banjaard. Ondertussen zijn wij zo gegroeid, dat we dialyserende toeristen een tweede locatie voor hun dialysebehandeling kunnen aanbieden. Sinds 2014 hebben wij een prachtige dialyseafdeling aan de boulevard van Vlissingen. Met direct uitzicht op de passerende scheepvaart.

Wanneer u een vakantiedialyse boekt bij Vakantiedialyse Zeeland bent u verzekerd van een vakantiegevoel. Maar ook van kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. Onze centra zijn allen in het bezit van het HKZ-keurmerk. Dit keurmerk verzekert de patiënt dat de zorginstelling voldoet aan alle voorwaarden om optimale zorg te kunnen leveren.