Uw behandeling

Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg in een prettige omgeving. Waarbij de patiënt centraal staat en hij of zij op een zo goed en plezier mogelijke manier behandeld wordt. Met een zeer toegewijd team dat werkzaam is op verschillende locaties werken wij vanuit één motto: ‘behandel de patiënt met zorg’.

Op de dag van uw behandeling wordt u vriendelijk ontvangen in één van onze gezellige dialysecentra. Onze dialysecentra bevinden zich op unieke locaties in Zeeland. Centraal gelegen te midden van het reguliere toerisme. Tijdens uw behandeling staat er een team van betrokken, toegewijde en zeer ervaren dialyseverpleegkundigen voor u klaar. U dialyseert met de betrouwbaarheid van een ziekenhuis, maar zonder de kenmerkende klinische omgeving.

Faciliteiten behandelcentra

Bij Vakantiedialyse Zeeland werken wij met Gambro machines van het type AK 200 ultra S. Hiermee zijn alle moderne behandelmethodes mogelijk, waaronder HDF online. Op de locaties in Kamperland en Vlissingen dialyseert u in een comfortabele dialysestoel. Deze zijn in alle standen verstelbaar. Mocht u niet in een stoel kunnen dialyseren, dan bent u van harte welkom op onze locatie in Goes.